fbpx

За нас

Getabus.bg

За най-комфортното пътешествие…

Мисията ни е да направим пътуването приятно. Да се грижим за удобството и комфорта на нашите клиенти и партньори. Да осигуряваме качествени автомобили, приятелско обслужване и всичко необходимо за едно незабравимо пътешествие или бизнес пътуване на достъпни цени. Резервирайте Вашия бус сега!

Визията ни е Getabus.bg да стане познаваем бранд, за всеки който планира пътуване. Да бъдем сигурен и предпочитан партньор на всяка една организация, компания, клуб или група приятели, които пътуват често.

Целите, които си поставяме са стратегически договори с различни организации, разрастване на автопарка и увеличаване на работните ни места.

Историята ни започна от едно пътуване до Алпите през 2016-та година. То стана като наръчник за това как да не пътуваме с неудобни бусове, макар и чисто нови, и прехвалени. Остави редица неприятни спомени у всеки от нас, но за сметка на високата цена, която заплатихме за наем и за гориво. Нямаше никакви опции за избор на бусове. Веднага разбрахме, че има потребност от такава услуга с много по-високо качество и на конкурентна цена. Проучихме пазара и тествахме различните опции за бусове 7+1 и 8+1 в контекста на удобство, сигурност, икономичност и обем на багажното отделение. Установихме, че Mercedes Vito Extra Long е оптималното решение, удовлетворяващо горните критерии. Те са изключително удобни с индивидуални седалки и предлагат страхотен комфорт, както за шофьора, така и за всеки един пътник. С Getabus.bg можете да получите всичко това на конкурентни цени.

Само за няколко месеца успяхме да взаимодействаме с редица спортни клубове, туристически агенции, хотели, театри, фирми с разнородна дейност, а също и с не малко фенове на пътуванията с приятели по света и у нас.

Управител и съсобственик на Getabus.bg е Кирил Георев. Той е предприемач, който се занимава с развитието на няколко компании. Основното му разбиране е, че развитието и растежът минават през две неща – абсолютното удовлетворяване на всеки един клиент и успоредното поставяне на големи и трудни цели, за постигането, на които е необходим целия ресурс на организацията.

Getabus.bg Ви гарантира, че вашето пътуване ще бъде едно прекрасно преживяване. Ние Ви даваме комфорт и удобство. Гарантираме икономични автомобили на конкурентна цена. При изпълнението на нашия ангажимент, ние ще очакваме от Вас положителната Ви оценка и добра дума за Getabus.bg към вашите приятели.