fbpx

Наем и цени

За Вашата семейна екскурзия, ваканция или бизнес пътуване,  ние от Getabus.bg, Ви предлагаме автомобили, джипове, микробуси или автобуси, които можете да наемете от нас. Някои от тях могат да се управляват от всеки водач с категория Б за лек автомобил.

Машините ни са комфортни и удобни. Те предлагат отделни седалки с индивидуални настройки за всеки пътник. Винаги са с нови гуми според сезона и в перфектно техническо състояние.

При нас ще намерите подходящия автомобил, джип, микробус или автобус под наем в София и ще Ви предложим оптимално съотношение цена – качество.  Предлагаме Ви бърз, лесен и удобен процес по наемане с ясни условия, без скрити и товарещи такси.

minibus_isolated_transport_mini_minibus_mini_bus_minivan_bus-512

 Можете да наемете с и без шофьор нашите микробуси 8+1 и да ги управлявате с “В” категория на територията на страната и в чужбина. Тук можете да ги разгледате и да се запознаете с условията за наем.

Автобуси под наем

Независи колко е голяма групата Ви, ние от Getabus.bg ще ви предложим  от 18 местни, до 55 местни автобуси. Те се отдават под наем с наш шофьор, който ще бъде на разположение за програмата на пътуването Ви.

Автомобили под наем

    От нас можете да наемете различни автомобили, на Ваше разположение предлагаме удобни и луксозни лимузини и седани, също така малки и икономични градски автомобили. Тук можете да ги разгледате и да се запознаете с условията за наем

Джипове под наем

Независи от терена и метереологичните условия, Вие можете да достигнете до всяка точка на или извън пътя с нашата гама от високопроходими джипове.Тук можете да ги разгледате и да се запознаете с условията за наем