fbpx

Отдаване под наем

За Вашата семейна екскурзия, ваканция или бизнес пътуване,  ние от Getabus.bg, Ви предлагаме автомобили, джипове, микробуси или автобуси, които можете да наемете от нас. Някои от тях могат да се управляват от всеки водач с категория Б за лек автомобил.

Машините ни са комфортни и удобни. Те предлагат отделни седалки с индивидуални настройки за всеки пътник. Винаги са с нови гуми според сезона и в перфектно техническо състояние.

При нас ще намерите подходящия автомобил, джип, микробус или автобус под наем в София и ще Ви предложим оптимално съотношение цена – качество.  Предлагаме Ви бърз, лесен и удобен процес по наемане с ясни условия, без скрити и товарещи такси.

carpark - small

Нашите микробуси 8+1, леки автомобили и джипове можете да наемете без шофьор и да ги управлявате с „В“ категория на територията на страната и в чужбина. Тук можете да ги разгледате и да се запознаете с условията за наем.

buses

Независи колко е голяма групата Ви, ние от Getabus.bg ще ви предложим  от 18 местни, до 55 местни автобуси. Те се отдават под наем с наш шофьор, който ще бъде на разположение за програмата на пътуването Ви.