fbpx

Стъпките при наем

Когато наемате автомобил от Getabus.bg, Вие ще получите ясна оферта по параметрите на Вашето запитване, За да я изготвим ние имаме нужда да ни отговорите на някои въпроси:

Колко души ще пътуват, до къде ще пътуват и на кои дати ще пътуват?

Имайки тази информация ние ще Ви изготвим индивидуална оферта и ще я коментираме с Вас. Заедно ще изберем най-подходящия автомобил и ще Ви дадем съвет за маршрута, по който ще пътувате. След като изясним тези детайли можете да разгледате автомобилите ни. Това може да стане по всяко удобно за Вас време. 

Ако условията Ви устройват, ще разпишем договор за наем. Той съдържа данните на хората, които ще управляват автомобила за периода на наема и нашите фирмени. Към този договор има приложен и оглед на автомобила за вида, в който го приемате.

Отдаваме автомобилите с пълен резервоар и чисти и винаги се радваме, когато ни ги връщате такива. В противен случай се налага да удържаме сума от вашият депозит за наем.

Какви са стъпките при наем на автомобил:

Първа стъпка:

Попитайте ни за оферта

Трета стъпка:

Заповядайте на оглед

Пета стъпка:

Вземете автомобила и пътувайте

Втора стъпка:

Разгледайте предложената от нас оферта

Четвърта стъпка:

Разписваме договор за наем

Шеста стъпка:

Повторете пак

Какви документи са ви нужни:

За да наемете от нас автомобил без шофьор не Ви е нужно нищо друго освен да притежавате „В“ категория за управление. Когато сключвате договор с нас ще са Ви нужни лична карта, син контролен талон и шофьорската Ви книжка. Трябва също така да знаем, кой ще управлява автомобила за периода на наема, ако няма да управлявате само Вие, то ще ни трябват данните и на другите водачи.

  • Валидна шофьорска книжка
  • Контролен талон
  • Валидна лична карта