fbpx

Услугите на Getabus.bg

Ние от Getabus.bg предлагаме различни и разнообразни услуги. Някоя от тях може да е решението на търсенето Ви. От нас можете да наемете директно автомобил, джип, микробус или автобус за пътуване Ви. 

Когато търсите трансфер, ние ще Ви посрещнем и ще се погрижим да стигнете до една от многобройните дестинации в България и чужбина, до които оперираме. Ще направим това навреме, комфортно и сигурно.

Ако детайлите по пътуването Ви не са ви напълно ясни или ги доуточнявате, посъветвайте се с нас и ни се доверете да организираме цялостно Вашето пътуване, следвайки Вашата поръчка.

Доверете ни се и ни поверете организацията на транспорта за вашето събитие. Ние сме професионалисти и ще Ви представим ясни и точни решения за организацията на мероприятието Ви.

Отдаване под наем

От Getabus.bg можете да наемете автомобил, джип, микробус или автобус.

Няма значение за какъв период наемате. С нашите машини спокойно можете да пътувате зад граница.

 Тук можете да се запознаете с нашият автопарк, който отдаваме под наем, с условията, при които отдаваме тези машини, с цените им, а също и да ги разгледате.

Можете да научите какво Ви е нужно, за да наемете автомобил от нас и какви са стъпките при наемането му.

Трансфери

Можете да ни се доверите за изпълнението на Вашия трансфер.

Ние предлагаме различни типове трансфери както стандартни летищни трансфери до избран хотел, така и свободни – от точка А до точка Б.

С нас можете да избирате между различните типове трансфери. Можете да задавате броя на пътниците и с каква машина да пътувате. 

Ние предлагаме както луксозни, така и бюджетни алтернативи при различните машини, които обслужват  трансферите.

Логистика на събития

Вече знаем, че зад щастливите усмивки на гостите на всяко събитие има огромна потребност от правилно организирана и прецизна логистика. За успеха на Вашето събитие този детайл е от решаващите.

Срещата между гости и домакини трябва да се случи, а за да се реализира тя е необходим транспорт, както за участващите, така и за посетителите.

Ние от Getabus.bg се специализирахме в  координацията и изпълнението на логистика нужна на всяко успешно събитие

Пътуване по поръчка

Когато Ви предстои пътуване, не всички детайли са ясни. Ние от Getabus.bg сме професионалисти в областта на пътуванията и ще ви помогнем да ги уточните.

Ще изберем заедно най-подходящия за Вас автомобил. Ще прегледаме с Вас маршрута и ще Ви посъветваме за него. Ние ще проверим и ще калкулираме  разходите за пътни такси и гориво.

Можем да Ви предложим и професионални водачи. Колегите от нашия екип познават както културните забележителности, така и спортните дестинации. Можете да се доверите на техния съвет.