fbpx

Getabus.bg

В GetABus.bg можете да откриете най-подходящата, удобна и изгодна оферта за транспортно обслужване за Вас, Вашите гости, клиенти или приятели.

Ние Ви гарантираме не само прекрасно пътуване, а оптималното решение за сигурност, удобство и икономичност на конкурентна цена.

Услугите, които ни отличават

Това, което предлагаме не е просто услуга – Това е отношение към Вашето търсене.

Търсенето Ви може да бъде специфично и за него да отговоря точно определена наша услуга. Но това, в което сме особено добри е да ви посъветваме, коя би била точната услуга за вас.

Можете да се запознаете с нашите услуги или да се свържете с нас, за да изберем заедно най-подходящата  оферта за транспортното ви обслужване.

За GetAbus.bg и това, което ни кара да ви помагаме​

Getabus.bg e една история за приключение, което приятели започнахме преди 4 години. Авантюрата се разви и се превърна в нашия бизнес.

Това, което ни води и ни отличава, е че правим нещата така, сякаш ги организираме за нас самите. 

Преди да започнем това приключение, също като Вас и ние бяхме клиенти на транспортния сектор и услугите му. Неговите минуси, неудобствата и недостатъците за много услуги ни накараха да помислим как да ги променим и подобрим.

Така се роди Getabus.bg. Със старта си знаехме, какво е редно да правим, останалото научихме с опита. 

Нашите машини

Нашите машини са лицето на нашата дейност. Те представляват нашето отношение към Вас и към нашата работа.

Ние ценим индивидуалното отношението и затова сме се погрижили да Ви предоставим разнообразен автопарк от автомобили, джипове, микробуси и автобуси.

За всеки клас машина, ние предлагаме различни варианти както луксозни, така и бюджетни.

Нашия екип

Нашите услуги и нашите машини, не биха съществували без нашия екип.

Ние сме приятели, градящи обща идея и хоризонт. Вярваме, че нашата работа ни отличава и работейки заедно ние растем.

Всеки от нас е професионалист в различна област и благодарение на различните ни истории и биографии, изградихме заедно разнообразието, което е Getabus.bg сега!

Общността, която изградихме

Купихме първата си машина преди 4 години, тогава тя беше на 173 000 км.

Към момента сбора на изминатите километри от машините в автопарка ни е малко над 2,700,000 км.

За 4 години и близо 3 милиона километра по пътищата на Европа и България се срещнахме с толкова много прекрасни хора, че новите ни приятели нараснаха като изминатите километри.

Всеки наш клиент, индивидуален или корпоративен оставя своята следа, а ние я прибавяме в огромната общност, която изградихме заедно с вас!

Свържете се с нас

Тъй като на път всичко се случва, това което ни отличава е възможността да се свържете винаги с нас и да ви окажем съдействие или да ви дадем съвет.

Можете да ни потърсите във всеки момент от вашето пътуване или подготовката за него. 

Разчитайте на нас!